🇬🇷 🇬🇧
Διαμονή σε καταλύματα στα Χανιά στις πιο οικονομικές τιμές και προσφορές:


Οδηγός ξενοδοχείων Χανιών

ΤΟΠΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ για τα ΧΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ:Έκταση:
Τα Χανιά (και πιο συγκεκριμένα: Η πόλη των Χανίων) καταλαμβάνουν έκταση περίπου δεκατριών τετραγωνικών χιλιομέτρων και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης.

Κλίμα:
Τα Χανιά έχουν το τυπικό μεσογειακό κλίμα, το οποίο είναι ζεστό και ξηρό τα καλοκαίρια και ήπιο τους χειμώνες.
Η ατμόσφαιρα είναι σχεδόν πάντα ζεστή και οι θερμές θερμοκρασίες πάνω από 38 °C δεν είναι πολύ συνηθισμένες, αφού υπάρχει συνεχώς η θαλασσινή αύρα (γνωστή και ως «Μελτέμια»).
Μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου ο ουρανός είναι συνήθως καθαρός.
Μερικά μικρά θερμά επεισόδια μπορεί να συμβούν κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, όταν σκόνη από τη Σαχάρα μεταφέρεται από ένα ισχυρό «καταβατικό» άνεμο (τύπου Σιρόκο), ο οποίος αποκαλείται «Λίβας».

Συνοικίες των Χανίων:
Η πόλη των Χανίων χωρίζεται σε δύο βασικά τμήματα.
Την παλιά πόλη, με το παλιό λιμάνι και τη νέα πόλη, εκτός των τειχών.
Η παλιά πόλη βρίσκεται κτισμένη γύρω από το βενετσιάνικο λιμάνι και περιβάλλεται από τις ενετικές οχυρώσεις του 1538, που διασώζονται τα ανατολικά και δυτικά τμήματά τους.
Στη νότια πλευρά οι οχυρώσεις αυτές καταστράφηκαν στις αρχές του 20ού αιώνα, για να χρησιμοποιηθούν τα υλικά τους στην κατασκευή της αγοράς και διαφόρων άλλων δημοσίων και μη κτιρίων.
Από εκεί αναπτύχθηκε η νέα πόλη της οποίας κυριότερες συνοικίες είναι η Χαλέπα, ο Άγιος Ιωάννης, τα Παχιανά,η Νέα Χώρα, το Πασακάκι,τα Λενταριανά που εκτείνονται περιφερειακά του κέντρου της πόλης.

Ιστορία:
Τα Χανιά είναι η τοποθεσία σύμφωνα με την οποία οι Μινωίτες έκτισαν τη «Κυδώνια». Από ανασκαφές που έγιναν σε διάφορες συνοικίες, όπως αυτή στο Καστέλι, βρέθηκε ότι η περιοχή ήταν κατοικημένη από τη Νεολιθική εποχή.
Η πόλη αποτέλεσε μετά τη Μινωική εποχή, μια σημαντική πόλη - κράτος με όρια από τη θάλασσα μέχρι τους πρόποδες των Λευκών Ορέων.
Οι πρώτοι αποικιστές από την ηπειρωτική Ελλάδα ήταν οι Δωριείς γύρω στο 1100 π.Χ.
Η Κυδωνία βρισκόταν σε συνεχείς διενέξεις με τις άλλες πόλεις κράτη της περιοχής, όπως τα Άπτερα, η Φαλάσαρνα και η Πολυρρήνεια.
Επίσης, ο Όμηρος την ανέφερε στην Οδύσσεια.
Το 69 π.Χ. ο Ρωμαίος πρόξενος Caecilius Metellus κατέλαβε την Κυδωνία, η οποία έλαβε προνόμια ανεξάρτητης πόλης-κράτους από τους Ρωμαίους, όπου και κράτησε το δικαίωμα να έχει δικό της νόμισμα μέχρι τον τρίτο αιώνα μ.Χ..
Σε διάφορα σημεία ο ταξιδιώτης μπορεί να συναντήσει δείγματα όλων των πολιτισμών που πέρασαν από αυτήν.
Στο κέντρο της βρίσκεται ο λόφος του Καστελίου ο οποίος κατοικείται από τη Νεολιθική εποχή και αποτελεί οχυρή θέση δίπλα στο παλιό λιμάνι.
Σε αυτόν βρίσκονται το παλάτι του Ύπατου αρμοστή Κρήτης κατά την περίοδο της Κρητικής Πολιτείας, καθώς και αρχαιολογικοί χώροι από τη μινωική εποχή.

Πληθυσμός / Κάτοικοι:
Τα Χανιά (η πόλη των Χανίων) καταλαμβάνουν έκταση περίπου δεκατριών τετραγωνικών χιλιομέτρων και, σύμφωνα με την απογραφή του 2001, έχει πληθυσμό 55.838 κατοίκων και αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού μετά το Ηράκλειο.

Η πόλη των Χανίων χωρίζεται σε δύο μέρη:
Την παλιά πόλη και τη μοντέρνα που αποτελεί και το μεγαλύτερο μέρος της.
Η παλιά πόλη βρίσκεται δίπλα στο παλιό λιμάνι και είναι η μήτρα γύρω από το οποίο αναπτύχθηκε ολόκληρη η αστική περιοχή των Χανίων.
Το κέντρο της σύγχρονης πόλης είναι η περιοχή που εκτείνεται δίπλα στην παλιά πόλη και κυρίως προς το νότο.
Η πόλη των Χανίων (και η περιοχή των Χανίων με τα μικρά χωριά της) βρίσκεται στο δυτικό άκρο της Κρήτης.

Τα Χανιά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας Χανίων.
Βρίσκονται κατά μήκος της βόρειας ακτής του νησιού, περίπου 70 χλμ. (43 μίλια) δυτικά του Ρεθύμνου και 145 χιλιόμετρα (90 μίλια) δυτικά του Ηρακλείου.

Μια κρητική πόλη που ήταν πάντα ένα σταυροδρόμι για τους πολιτισμούς μεταξύ της Ευρώπης και της Αφρικανικής ηπείρου, αναστηλωμένη στα ερείπια της αρχαίας πόλης της Κυδωνίας.

Η πόλη των Χανίων έχει το μεγαλύτερο μεσογειακό λιμάνι, το λιμάνι της Σούδας και το γραφικό λιμάνι της πόλης, το οποίο ονομάζεται και "Βενετία της Ανατολής".

Οι παραλίες των Χανίων με τα κρυστάλλινα νερά, ο πλούσιος γεωλογικός πλούτος και το καλό κλίμα του νησιού είναι όλα εκείνα τα στοιχεία που έκαναν αυτό το μέρος ευλογημένο από τους Θεούς.

Γι' αυτό μην χάνετε άλλο χρόνο...
Εξερευνήστε την παλιά πόλη των Χανίων και τα θαυμάσια χωριά που βρίσκονται γύρω από αυτή άμεσα!

GReek tourist guides για τις διακοπές σας στα Χανιά Κρήτης!
Οδηγός ξενοδοχείων Χανιών

Τοπικά και Παραδοσιακά προϊόντα Χανίων
Baroque line
Χανιά:

ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟΠΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ:Στα Χανιά θα βρείτε: Παραδοσιακό κρασί, Τσικουδιά, Τυρί και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο:

· ΚΡΑΣΙ των Χανίων, Κρήτης:
Οίνοι Ο.Π.Α.Π. Κρήτης:
- Αρχάνες: (Κρασί Ν. Ηρακλείου - Ποικιλίες: κοτσιφάλι, μαντηλάρι ή μανδηλαριά. Ερυθρό ξηρό κρασί),
- Δαφνές: (Κρασί Ν.Ηρακλείου -Ποικιλία: Λιάτικο 100% Τύποι κρασιού: ερυθρός ξηρός ερυθρός γλυκός),
- Πεζά: (Kρασί Ν. Ηρακλείου -Ποικιλίες: Βηλάνα 100% για τους λευκούς οίνους, Κοτσιφάλι 75%, Μαντηλάρι ή Μανδηλαριά 25% για τους ερυθρούς. Τύποι: λευκός ξηρός ερυθρός ξηρό.
Τοπικός Οίνος Λασιθίου: Ποικιλίες οίνου: αθήρι, ασύρτικο, βηλάνα, θραψαθήρι, μοσχάτο λευκό, πλυτό, βιονιέ, σαρντονέ, τρεμπιάνο, κοτσιφάλι, λαδικινό, λιάτικο, μανδηλαριά, γκρενάς ρουζ, καμπερνέ σοβινιόν, καρινιάν, μερλό, σιρά. Τύποι: λευκός, ροζέ, ερυθρός ξηρός, ημίξηρος, ημίγλυκος.

Αγνό, παρθένο ελαιόλαδο επιλογής Χανίων:
Οι κλιματολογικές όσο και οι εδαφολογικές συνθήκες του νησιού ευνοούν την παραγωγή άριστου ελαιόλαδου κορυφαίας ποιότητας
Για να προμηθευτείτε ελαιόλαδο μπορείτε να απευθυνθείτε στους πολλούς αγροτικούς συνεταιρισμούς του νησιού ή να το αναζητήσετε σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και να απευθυνθείτε στον ΣΕΔΗΚ, το Σύνδεσμο Ελαιοκομικών δήμων Κρήτης. Εξαιρετικής ποιότητας παρθένο ελαιόλαδο μπορείτε επίσης να αγοράσετε από το: www.bioparadosi.gr

· Τυριά από τα Χανιά και την Κρήτη: Δοκιμάστε τα φημισμένα κρητικά τυριά που θα βρείτε στα Χανιά αλλα και σε ολόκληρη την Κρήτη. Ξεχωρίζουν τα τυριά: Aνθότυρο, Γαλομυζήθρα, Γραβιέρα Κρήτης, Πηχτόγαλλο Χανίων, Κεφαλοτύρι, Μαλάκα, Μυζήθρα, Ξίγαλα Σητείας, Ξινομυζήθρα, Τυροζούλι.
· Τοπικό τσίπουρο Χανιών /Κρητική τσικουδιά ή Ρακί:
Κάθε φθινόπωρο μετά τη συγκομιδή σταφυλιών, διάφορες γιορτές κρασιού πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα. Λίγες μέρες αργότερα, στο νησί της Κρήτης η "Γιορτή του Τσίπουρου" λαμβάνει χώρα. Το Τσίπουρο είναι επίσης γνωστό στην Κρήτη ως "Τσικουδιά" με γεύσεις όπως το τουρκικό ρακί. Αλλά στην κρητική τσικουδιά, την διαφορά στη γεύση κάνει η επεξεργασία με γλυκάνισο..

· Χανιά / Κρητικά παραδοσιακά μαχαίρια: Σύμβολο αντρειοσύνης και πνεύματος ενάντια σε κάθε κατακτητή το Κρητικό μαχαίρι υπήρξε απαραίτητο συμπλήρωμα της πολεμικής εξάρτησης του Κρητικού παλικαριού στο Μακεδονικό αγώνα, στους Βαλκανικούς πολέμους, στη Μικρασιατική εκστρατεία, ακόμα και κατά τη διάρκεια του Β' παγκοσμίου πολέμου όπου οι Κρητικοί αντάρτες ήταν οπλισμένοι και με το παραδοσιακό τους μαχαίρι. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα παραδοσιακά κρητικά μαχαίρια στην τοπική αγορά ή να μάθετε περισσότερα για αυτά τα παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης στο www.cretanknife.com

Επίσης στα Χανιά - από φαγητά και τοπικές γεύσεις - αξίζει να δοκιμάσετε:
Την τοπική κουζίνα από το μενού των εστιατορίων σε όλα τα Χανιά όπου σίγουρα θα προσέξετε την παραδοσιακή συνταγή "σταμναγκάθι", το τοπικό και παραδοσιακό "Τσιγαριαστο" (συνήθως κατσικίσιο κρέας μαγειρεμένο με κρητική συνταγή), το "απάκι" ή "σύγκλινο"(καπνιστό χοιρινό) και το Χανιώτικο μπουρέκι (παραδοσιακή πίτα με πατάτες και τυρί μυζήθρα), αυγά με στάκα, κρητικά καλιτσούνια, αρνάκι με αρωματικά άγρια ραδίκια, ντάκος, χοχλιοί μπουμπουριστοί, χανιώτικο μπουρέκι, ξεροτήγανα, κριθαροκουλούρες, γραβιέρα, μοσχομυριστό ανθότυρο από τα Σφακιά, φρέσκια στάκα από βούτυρο για το γαμοπίλαφο, γίδα ψητή ή ασυναγώνιστα θαλασσινά και ψάρια – μοναδικά υλικά για πεντανόστιμες αχινοσαλάτες ή θεϊκές ψαρόσουπες! Τις κρητικές λιχουδιές θαυμάσια συμπληρώνουν το ντόπιο βαθυκόκκινο κρασί της Κρήτης, ο μαρουβάς, μια παγωμένη τσικουδιά ή από άφθονη ρακί. Άλλα παραδοσιακά προϊόντα που θα βρείτε στην κρητική αγορά είναι παραδοσιακές δερμάτινες μπότες και άλλα δερμάτινα είδη καθώς και τα γνωστά - φημισμένα προϊόντα κεραμικής.
Greek Tourist Guides cheap prices | Cheap hotels GreekTouristGuides cheap pricesElma's Dream Hotel Chania - Hania Χρυσή Ακτή, Χανιά • Οικονομική προσφορά: Τιμές διαμονής από 50€/δωμάτιο


Elma's Dream Χανιά:
Ένας μικρός παράδεισος ηρεμίας και χαλάρωσης. Το ξενοδοχείο ELMA’S DREAM βρίσκεται μόνο 10 λεπτά μακριά από το κέντρο των Χανίων, μακριά από τους κεντρικούς δρόμους και μόνο 100 μέτρα μακριά από την παραλία. Τα διαμερίσματα είναι κτισμένα γύρω από το χώρο της πισίνας ο οποίος περιλαμβάνει και πισίνα ειδικά για παιδιά...


Baroque lineBook 🏨 Online
Χανιά 3 αστέρων +

Ξενοδοχεία | Βίλες | Δωμάτια:


Κράτηση Ξενοδοχείου online:


Άφιξη:
Αναχώρηση:Kavousi Resort Ξενοδοχείο Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 3* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Φαλάσαρνα, Χανιά
Αυτό το ξενοδοχείο 3 αστέρων Kavousi Resort βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Καβούσι, σε απόσταση 1,5χλμ. από την παραλία Φαλάσαρνα. Προσφέρει καταλύματα με μικρή κουζίνα, τα οποία περιβάλλονται από έναν υπέροχο κήπο με λουλούδια. Το χωριό Πλάτανος απέχει 1,5 χιλιόμετρα. Τα στούντιο τα διαμερίσματα του αλλά και όλα τα δωμάτια διαμονής του ξενοδοχείου προσφέρουν σε τιμές...


Ξενοδοχείο Aloni Suites Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 3* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Ακρωτήρι, Χανιά
Το οικογενειακά διοικούμενο Aloni Suites βρίσκεται στο χωριό Χωραφάκια, στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου με θέα στη θάλασσα στο βάθος και σε εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα. Η παραλία Τερσανάς απέχει 1χλμ. και η παραλία του Σταυρού είναι 1,5χλμ. μακριά. Το Aloni Suites προσφέρει ευρύχωρα διαμερίσματα με κουζίνα, σαλόνι και μπάνιο... Όλα τα δωμάτια διαμονής προσφέρουν σε τιμές...


Ελευθερία Hotel Χανιά Κρήτης

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 3* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Αγία Μαρίνα, Χανιά
Χτισμένο πάνω σε ένα λόφο και προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα, το Eleftheria Hotel παρέχει εύκολη πρόσβαση στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, μόλις 8 χιλιόμετρα δυτικά των Χανίων. Το ξενοδοχείο διαθέτει σάουνα και γυμναστήριο. Το ξενοδοχείο προσφέρει 66 δωμάτια...


Creta Vitalis Hotel Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 3* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Καλαθάς, Χανιά
Η οικογενειακή επιχείρηση Creta Vitalis βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία στο θέρετρο του Καλαθά, μόλις 8χλμ. από την πόλη των Χανίων και 400μ. από την παραλία. Περιβάλλεται από μεσογειακό κήπο και διαθέτει πισίνα με θέα στη θάλασσα και το γραφικό κόλπο. Τα περισσότερα δωμάτια προσφέρουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα...


Ξενοδοχείο Balos Beach Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 3* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Φαλάσαρνα, Χανιά
Τα 3* ξενοδοχείο Balos Beach προσφέρει μοντέρνα καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων σε μια όμορφη, βραχώδη και παρθένα γωνιά της Δυτικής Κρήτης με θέα στον Κόλπο της Κισσάμου. Η μαγευτική πόλη των Χανίων είναι προσβάσιμη σε 1 ώρα οδικώς. Το Balos Beach Hotel θα ικανοποιήσει τις προσωπικές σας απαιτήσεις, χάρη στην ποικιλία του σε σουίτες, διαμερίσματα και στούντιο... Όλα τα δωμάτια διαμονής προσφέρουν σε τιμές...


Frida Apartments Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 3* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Χανιά Πόλη
Τα 3* ξενοδοχείο Frida Apartments βρίσκεται σε έναν λόφο, σε απόσταση 600μ. από την παραλία της Νέας Χώρας, και προσφέρει διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και πισίνα με θέα στη θάλασσα και στην πόλη των Χανίων. Τα διαμερίσματα απέχουν 1,5χλμ. από το κέντρο των Χανίων και 11χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο των Χανίων. Παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Οι παραλίες των Αγίων Αποστόλων και της Αγίας Μαρίνας βρίσκονται σε μικρή απόσταση οδικώς... Όλα τα δωμάτια διαμονής προσφέρουν σε τιμές...


Royal Sun Hotel Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 3* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


3,1 χιλ. από πόλη/Χώρα Χανιά
Σε απόσταση 3χλμ. από το κέντρο των Χανίων αυτό το 3 αστέρων ξενοδοχείο προσφέρει κλιματιζόμενα καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και στην πόλη των Χανίων. Τα δωμάτια διαμονής του ξενοδοχείου σε οικονομική τιμή προσφέρουν...


El Greco Hotel πόλη Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 3* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Χανιά Πόλη
Τα 3* ξενοδοχείο El Greco βρίσκεται στην καρδιά της παλαιάς πόλης των Χανιών, δίπλα στο ενετικό λιμάνι της Χώρας και μόλις 500 μ. από την παραλία της Νέας Χώρας. Απολαύστε έναν αληθινά παραδοσιακό κόσμο... Όλα τα δωμάτια διαμονής προσφέρουν σε τιμές...


Αρκάδι Hotel Πόλη Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 3* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Πόλη Χανίων
Αυτό το κεντρικό ξενοδοχείο των Χανίων απέχει μόλις 200μ. από τα τείχη της παλιάς πόλης και το ενετικό λιμάνι. Προσφέρει κρητική φιλοξενία, δωμάτια με κλιματισμό και ηχομόνωση, καθώς και υπόγειο χώρο στάθμευσης περιορισμένης χωρητικότητας. Τα δωμάτια του Hotel Arkadi έχουν ιδιωτικό μπάνιο, είναι ευρύχωρα, ηλιόλουστα και εξοπλισμένα με κλασικά έπιπλα. Όλα διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι και τα περισσότερα έχουν θέα στα Χανιά και το ιστορικό λιμάνι της πόλης...


Ξενοδοχείο Ίριδα Πόλη Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 3* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Πόλη Χανίων
Το Irida Hotel βρίσκεται κοντά στην κοσμοπολίτικη περιοχή Κουμ Καπί, στον παραλιακό πεζόδρομο περιπάτου που οδηγεί στο κέντρο της πόλης των Χανίων. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, μπουφέ πρωινού και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Τα δωμάτια στο Irida Hotel είναι πλήρως κλιματιζόμενα και περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα και στην παλιά πόλη των Χανίων. Όλα διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι και τα περισσότερα έχουν θέα στα Χανιά και το ιστορικό λιμάνι της πόλης...


Gregory Comfort Hotel Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 3* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Καλαμάκι, Χανιά
Το Gregory Comfort Hotel βρίσκεται στο Καλαμάκι Χανίων και διαθέτει εστιατόριο, εποχική εξωτερική πισίνα, μπαρ και κοινόχρηστο lounge. Αυτό το ξενοδοχείο 3 αστέρων παρέχει επίσης κήπο και κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικό μπάνιο. Προσφέρονται 24ωρη ρεσεψιόν, υπηρεσία δωματίου και υπηρεσία οργάνωσης περιηγήσεων. Τα δωμάτια διαμονής του ξενοδοχείου σε οικονομική τιμή προσφέρουν...

Book 🏨 Online
Χανιά 4 αστέρων

Ξενοδοχεία | Δωμάτια:


Κράτηση Ξενοδοχείου online:


Άφιξη:
Αναχώρηση:Bella Pais Ξενοδοχείο Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 4* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Παραλία Μάλεμε, Χανιά
Αυτό το ξενοδοχείο 4 αστέρων στην παραλία Μάλεμε στα Χανιά, προσφέρει 2 πισίνες και 54 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια τα οποία διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα ή την πισίνα. Όλα τα δωμάτια διαμονής προσφέρουν σε τιμές...


Ξενοδοχείο Theo Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 4* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Αγία Μαρίνα, Χανιά
Τα 4* ξενοδοχείο Theo Hotel απέχει μόλις 150μ. από την αμμώδη παραλία της Αγίας Μαρίνας και προσφέρει εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο και αίθουσα παιχνιδιών με μπιλιάρδο. Οι εγκαταστάσεις αναψυχής περιλαμβάνουν σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα και εστιατόριο με θέα... Όλα τα δωμάτια διαμονής προσφέρουν σε τιμές...


Sun and Sea Plus Resort Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 4* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Πλάκα, Χανιά
Τα 4* καταλύματα διαμονής στην Πλάκα Χανιών προσφέρουν διαμερίσματα και εξωτερική πισίνα... Όλα τα δωμάτια διαμονής προσφέρουν σε τιμές...


Georgioupolis Beach Hotel

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 4* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Γεωργιούπολη, Χανιά
Τα δωμάτια του ξενοδοχείου 4 αστέρων Georgioupolis Beach Hotel στην Γεωργιούπολη Χανίων, πολύ καοντά στη θάλασσα και την παραλία, προσφέρουν...


Blue Elephant Hotel Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 4* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Αλμυρίδα, Χανιά
Το ξενοδοχείο Blue Elephant βρίσκεται στην Αλμυρίδα Χανίων. Προσφέρει εξωτερική πισίνα και μπουφέ πρωινού. Τα δωμάτια διαμονής του ξενοδοχείου σε οικονομική τιμή προσφέρουν...


Sofia Resort Hotel & Spa Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 4* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Γεωργιούπολη, Χανιά
Στην Γεωργιούπολη Χανίων αυτό το ξενοδοχείο 4 αστέρων βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα ενώ προσφέρει τιμές δωματίων και υπηρεσιών...


Belmondo Hotel Παλιά Πόλη Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 4* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Παλιά Πόλη, Χανιά
Το Belmondo Hotel βρίσκεται σε μια όμορφη παραθαλάσσια τοποθεσία στα Χανιά. Αυτό το ξενοδοχείο βενετσιάνικου στυλ προσφέρει τιμές δωματίων διαμονής και υπηρεσιών...


Aelios Design Hotel Χώρα Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 4* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Πόλη Χανιά
Το Aelios Design Hotel βρίσκεται στην Πόλη των Χανίων, σε απόσταση 1,1χλμ. από την Παραλία Κουμ Καπί. Προσφέρει δωμάτια μη καπνιστών, γρήγορο check-in και check-out, κήπο, βεράντα και δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων... Τα δωμάτια διαμονής του ξενοδοχείου σε τιμές οικονομικές, προσφέρουν...


Molos Bay Hotel Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 4* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Μώλος, Κίσσαμος, Χανιά
Το Molos Bay Hotel απέχει λίγα μόλις βήματα από την παραλία του Μαύρου Μώλου. Προσφέρει δωμάτια και εστιατόριο με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, καθώς και πισίνα ακανόνιστου σχήματος με δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου προσφέρουν...


Atlantica Amalthia Beach Hotel Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 4* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Αγία Μαρίνα, Χανιά
Το Amalthia Beach Resort βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, δίπλα στην αμμώδη παραλία της Αγίας Μαρίνας και 9χλμ. δυτικά των Χανίων. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γυμναστήριο και κέντρο σπα. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου σε οικονομική τιμή προσφέρουν...


Creta Palm Resort Hotel Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 4* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Κάτω Σταλός, Χανιά
Το Creta Palm Resort Hotel & Apartments προσφέρει 2 πισίνες, ενώ απέχει 50μ. από την αμμώδη παραλία του Κάτω Σταλού. Τα δωμάτια παρέχουν θέα στους κήπους και τις πισίνες του ξενοδοχείου. Τα δωμάτια διαμονής του ξενοδοχείου σε οικονομική τιμή προσφέρουν...


Almyrida Resort Hotel Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 4* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Αλμυρίδα, Χανιά
Το Almyrida Resort Hotel βρίσκεται κεντρικά στην πόλη της Αλμυρίδας Χανίων, δίπλα στην παραλία και προσφέρει 3 εξωτερικές πισίνες, γυμναστήριο και σπα. Οι μονάδες του προσφέρουν μπαλκόνι με μερική ή ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Το πρωί σερβίρεται πιστοποιημένο ελληνικό πρωινό. Τα δωμάτια διαμονής του ξενοδοχείου σε οικονομική τιμή προσφέρουν...


Civitel Akali Hotel Nea Chora Chania

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 4* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Νέα Χώρα Χανίων
Αυτό το 4 αστέρων ξενοδοχείο βρίσκεται στη νέα Χώρα των Χανίων και προσφέρει εξωτερική πισίνα, μπουφέ πρωινό, 24ωρη ρεσεψιόν και υπηρεσία δωματίου. Όλα τα δωμάτια διαμονής σε οικονομικές τιμές προσφέρουν...


Hydramis Beach Resort Chania

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 4* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Γεωργιούπολη Χανίων
Αυτό το 4 αστέρων ξενοδοχείο βρίσκεται σε παραλιακή τοποθεσία στη Γεωργιούπολη Χανίων και προσφέρει δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και εξωτερική πισίνα, πολύ κοντά στη θάλασσα. Όλα τα δωμάτια διαμονής σε οικονομικές τιμές προσφέρουν...


Giannoulis - Santa Marina Plaza Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 4* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Αγία Μαρίνα, Χανιά
Αυτό το 4* ξενοδοχείο για ενήλικες, βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα, 8 περίπου χιλιόμετρα απόσταση από την πόλη των Χανίων, σε απόσταση 100μ. πολύ κοντά στη θάλασσα και προσφέρει δωμάτια σε οικονομικές τιμές διαμονής. Όλα τα δωμάτια του είναι εξοπλισμένα με ιδιωτικό ντους ή μπανιέρα ενώ προσφέρονται...

Book 🏨 Online
Χανιά 5 αστέρων

Ξενοδοχεία | Resorts:


Κράτηση Ξενοδοχείου online:


Άφιξη:
Αναχώρηση:Kiani Beach Resort Family All Inclusive

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 5* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Κυανή Ακτή/Καλύβες, Χανιά
Αυτό το αυθεντικό ενετικό αρχοντικό του 17ου αιώνα βρίσκεται στην καρδιά της πανέμορφης παλιάς πόλης των Χανίων και προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, αυλή, καθώς και βεράντα στον τελευταίο όροφο με θέα στην πόλη και το ενετικό λιμάνι. Όλα τα ευρύχωρα δωμάτια διαμονής προσφέρουν σε τιμές...


Minoa Palace Resort & Spa Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 5* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Πλατανιάς, Χανιά
Αυτό το αυθεντικό ενετικό αρχοντικό του 17ου αιώνα βρίσκεται στην καρδιά της πανέμορφης παλιάς πόλης των Χανίων και προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, αυλή, καθώς και βεράντα στον τελευταίο όροφο με θέα στην πόλη και το ενετικό λιμάνι. Όλα τα ευρύχωρα δωμάτια διαμονής προσφέρουν σε τιμές...


Serenissima Boutique Hotel

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 5* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Παλαιά πόλη, Χανιά
Το 5 αστέρων Serenissima Boutique Hotel βρίσκεται στη γραφική πόλη των Χανίων, σε απόσταση 100μ. από την παραλία και στεγάζεται σε μια ενετική κατοικία του 15ου αιώνα. Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων προσφέρει κομψές σουίτες με δωρεάν Wi-Fi σε πολύ καλές τιμές, ενώ απέχει μόλις 30 μέτρα από καφέ και καταστήματα...


Scala de Faro 5* Ξενοδοχείο

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 5* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Παλαιά πόλη, Χανιά
Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παλιά πόλη των Χανίων, σε απόσταση 100μ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο στα Χανιά. Απολαύσετε έναν καφέ θαυμάζοντας τη θέα στη θάλασσα σε οικονομικές τιμές διαμονής. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ιδιωτικό μπάνιο με ντους ή μπανιέρα ενώ προσφέρονται δωρεάν προϊόντα περιποίησης.


Chania Flair by Corissia

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 5* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Πόλη/Χώρα Χανίων
Αυτό το 5 αστέρων ξενοδοχείο βρίσκεται στη Χώρα των Χανίων και προσφέρει ευρωπαϊκό ή à la carte πρωινό, 24ωρη ρεσεψιόν και υπηρεσία δωματίου. Όλα τα δωμάτια διαμονής προσφέρουν σε οικονομικές τιμές...


Domus Renier Historic Hotel

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 5* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Πόλη/Χώρα Χανίων
Το ιστορικό ξενοδοχειο 5 αστέρων - Domus Renier Boutique Hotel Historic Hotels Worldwide - βρίσκεται στην πόλη των Χανίων, με θέα τη θάλασσα, το παλιό λιμάνι και τον ενετικό φάρο. Στην σχετικά πολύ οικονομική τιμή δωματίου διαμονής προσφέρει ένα εξαιρετικό πρωινό...


Casa Delfino Hotel & Spa Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios | Ξενοδοχεία Χανιά 5* | Οικονομικά Ξενοδοχεία | Προσφορά - Τιμή | Δωμάτια | Προσφορές - τιμές


Πόλη/Χώρα Χανίων
Αυτό το αυθεντικό ενετικό αρχοντικό του 17ου αιώνα βρίσκεται στην καρδιά της πανέμορφης παλιάς πόλης των Χανίων και προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, αυλή, καθώς και βεράντα στον τελευταίο όροφο με θέα στην πόλη και το ενετικό λιμάνι. Όλα τα ευρύχωρα δωμάτια διαμονής προσφέρουν σε τιμές...


Book 🏨 Online
Χανιά
Διαμονή

Στούντιο | Διαμερίσματα | Δωμάτια:Σμαράγδι Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios Φθηνά Ξενοδοχεία Χανιά | Οικονομικά δωμάτια | Χαμηλές Τιμές και Προσφορές


Παλαιά πόλη Χανιά
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Smaragdi βρίσκονται σε ένα ιστορικό κτίριο του 14ου αιώνα κεντρικά στην Παλιά Πόλη των Χανίων, σε απόσταση μόλις 50μ. από το Ενετικό Λιμάνι. Προσφέρουν πολύχρωμα δωμάτια με κλιματισμό και θέα στον γραφικό δρόμο. Όλα τα καταλύματα στο ξενοδοχείο Smaragdi ενοικιάζονται σε οικονομικές τιμές διαμονής ενώ προσφέρουν στους επισκέπτες τους...


Constantino's Studios Δωμάτια Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios Φθηνά Ξενοδοχεία Χανιά | Οικονομικά δωμάτια | Χαμηλές Τιμές και Προσφορές


Πόλη Χανιά
Το Constantino's Studios βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στα βορειοδυτικά των Χανίων, λίγα μέτρα μακριά από την αμμώδη παραλία της Νέας Χώρας με πολλά εστιατόρια θαλασσινών. Όλα τα στούντιο προσφέρουν εγκαταστάσεις κουζίνας, τηλεόραση, κλιματισμό, ψυγείο και μπαλκόνι. Στο ισόγειο του Constantino’s Studios προσφέρεται δωρεάν internet... Τα δωμάτια διαμονής σε χαμηλές οικονομικές τιμές διανυκτέρευσης, προσφέρουν...


Kleanthi Studios Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios Φθηνά Ξενοδοχεία Χανιά | Οικονομικά δωμάτια | Χαμηλές Τιμές και Προσφορές


Πόλη Χανιά
Το Kleanthi Studios προσφέρει στούντιο και διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, μόλις 50μ. μακριά από την παραλία των Χανίων. Σε όλους τους χώρους του καταλύματος παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Τα απλά και λειτουργικά στούντιο και διαμερίσματα του... Τα δωμάτια διαμονής σε χαμηλές οικονομικές τιμές διανυκτέρευσης, προσφέρουν...


Hamam Suites Sifaka Δωμάτια Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios Φθηνά Ξενοδοχεία Χανιά | Οικονομικά δωμάτια | Χαμηλές Τιμές και Προσφορές


Παλαιά πόλη Χανιά
Το Hamam Suites βρίσκεται στην καρδιά της Παλιάς Πόλης των Χανίων και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και μπάρμπεκιου. Αυτό το ανακαινισμένο ιστορικό αρχοντικό απέχει 200μ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο των Χανίων. Όλες οι μονάδες διαθέτουν κλιματισμό και δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Ορισμένες περιλαμβάνουν επίσης βεράντα ή/και μπαλκόνι με θέα. Τα δωμάτια διαμονής σε χαμηλές οικονομικές τιμές διανυκτέρευσης, προσφέρουν...


Old Town Apartments Δωμάτια Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios Φθηνά Ξενοδοχεία Χανιά | Οικονομικά δωμάτια | Χαμηλές Τιμές και Προσφορές


Παλιά πόλη Χανιά
Το Old Town Apartments βρίσκεται στην Πόλη των Χανίων, κοντά στις παραλίες Κουμ Καπί, Νέα Χώρα και Κλαδισός, και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi. Τα δωμάτια διαμονής σε χαμηλές οικονομικές τιμές διανυκτέρευσης, προσφέρουν...


Sofias Home Ενοικιαζόμενο Διαμέρισμα Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios Φθηνά Ξενοδοχεία Χανιά | Οικονομικά δωμάτια | Χαμηλές Τιμές και Προσφορές


Παλαιά πόλη Χανιά
Το Sofias Home βρίσκεται στην Παλιά Πόλη των Χανίων, σε απόσταση 700μ. από την Παραλία της Νέας Χώρας και προσφέρει κήπο και δωρεάν WiFi. Αυτή η παραθεριστική κατοικία απέχει 7χλμ. από τους Τάφους των Βενιζέλων και 400μ. από το Λαογραφικό Μουσείο Χανίων. Η κλιματιζόμενη παραθεριστική κατοικία διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Τα δωμάτια διαμονής σε χαμηλές οικονομικές τιμές διανυκτέρευσης, προσφέρουν...


Aloha Maisonette Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios Φθηνά Ξενοδοχεία Χανιά | Οικονομικά δωμάτια | Χαμηλές Τιμές και Προσφορές


Παλαιά πόλη Χανιά
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Aloha Maisonette βρίσκονται κεντρικά στην πόλη στα Χανιά, σε απόσταση 200μ. από την Παραλία Κουμ Καπί και 2,2χλμ. από την Παραλία Κλαδισός. Το κατάλυμα προσφέρει δωρεάν WiFi και καθιστικό. Τα δωμάτια διαμονής σε χαμηλές οικονομικές τιμές διανυκτέρευσης, προσφέρουν...


Μίνος Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios Φθηνά Ξενοδοχεία Χανιά | Οικονομικά δωμάτια | Χαμηλές Τιμές και Προσφορές


Νέα Χώρα, Χανιά Πόλη
Το συγκρότημα ΜΙΝΟΣ ενοικιαζόμενα στούντιο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, σε απόσταση 60μ. από την παραλία και 50μ. από τις γραφικές ψαροταβέρνες των Χανίων. Προσφέρει μπαρ που λειτουργεί όλη την ημέρα και κλιματιζόμενα δωμάτια με ιδιωτικό μπαλκόνι. Τα μοντέρνα, ηλιόλουστα στούντιο έχουν... Τα δωμάτια διαμονής σε χαμηλές οικονομικές τιμές διανυκτέρευσης, προσφέρουν...


Semeli Studios Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios Φθηνά Ξενοδοχεία Χανιά | Οικονομικά δωμάτια | Χαμηλές Τιμές και Προσφορές


Νέα Χώρα Χανίων, Χανιά Πόλη
Το οικογενειακά διοικούμενο Semeli Hotel βρίσκεται στη Νέα Χώρα Χανίων, μόλις 5 λεπτά μακριά με τα πόδια από την παραλία, καθώς και από διάφορες ταβέρνες και μίνι μάρκετ. Προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικό μπαλκόνι. Τα κλιματιζόμενα στούντιο διαθέτουν... Τα δωμάτια διαμονής σε χαμηλές οικονομικές τιμές διανυκτέρευσης, προσφέρουν...


Erato suits Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios Φθηνά Ξενοδοχεία Χανιά | Οικονομικά δωμάτια | Χαμηλές Τιμές και Προσφορές


Παλιά πόλη, Χανιά Πόλη
Το Erato στεγάζεται σε ένα κτήριο του 17ου αιώνα που βρίσκεται στο κέντρο της παλιάς πόλης των Χανίων, σε απόσταση μόλις 50μ. από το γραφικό ενετικό λιμάνι με το διάσημο φάρο. Προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και δωρεάν Wi-Fi. Όλα τα κλιματιζόμενα στούντιο έχουν παραδοσιακά στοιχεία και πρόσβαση σε κοινόχρηστη βεράντα με θέα στην πόλη... Τα δωμάτια διαμονής σε χαμηλές οικονομικές τιμές διανυκτέρευσης, προσφέρουν...


Blue Studios Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios Φθηνά Ξενοδοχεία Χανιά | Οικονομικά δωμάτια | Χαμηλές Τιμές και Προσφορές


Χώρα, Χανιά Πόλη
Το Blue Studios προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων στο κέντρο των Χανίων, σε απόσταση 300μ. από το παλιό λιμάνι και 500μ. από το κέντρο της πόλης. Η θάλασσα απέχει 5μ. ... Τα δωμάτια διαμονής σε χαμηλές οικονομικές τιμές διανυκτέρευσης, προσφέρουν...


Artemi's Rooms Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Χανιά

ΧΑΝΙΑ | Hotels | Rooms | Studios Φθηνά Ξενοδοχεία Χανιά | Οικονομικά δωμάτια | Χαμηλές Τιμές και Προσφορές


Κέντρο, Χανιά Πόλη
Το οικογενειακά διοικούμενο Artemi's Rooms στεγάζεται σε ένα ενετικό κτήριο του 15ου αιώνα στο κέντρο της παλιάς πόλης των Χανίων, δίπλα στο παλιό λιμάνι. Προσφέρει μονάδες με θέα στην πόλη ή μερική θέα στο Κρητικό Πέλαγος. Σε όλους τους χώρους παρέχεται Wi-Fi. Η βεράντα έχει θέα στο Κρητικό Πέλαγος και στους γραφικούς δρόμους. Τα δωμάτια του Artemi's Rooms... Τα δωμάτια διαμονής σε χαμηλές οικονομικές τιμές διανυκτέρευσης, προσφέρουν...


Online Προσφορές:

Booking.comTravel - Ταξίδια